Onze merken

  • BENELUX-BIKES

    Onze merken

TOP DESIGN RACEFIETSEN & MOUNTAINBIKES

Bottecchia levert top design racefietsen en mountainbikes. Bottecchia werkt met unieke framevormen.
Deze frames zijn los verkrijgbaar.

Fietsen op maat gemaakt

Daarnaast biedt Bottecchia ook de mogelijkheid fietsen voor u op maat tebouwen met Campagnolo of Shimano parts. Kortom, Bottecchia levert top design fietsen, voor u op maat gemaakt.

Een merk met historie

Kies je voor Vittoria Shoes, dan kies je voor innovatie, kwaliteit, stijl en prijs. De schoenen worden in huis bij Vittoria gemaakt in Italië. We zijn daarom trots op het label Made in Italië! Vittoria Shoes is opgericht in de jaren 70 door professioneel wielrenner Celestino Vercelli. Hij reed onder andere de Tour de France, Giro d’talia en de Vuelte Espana. Met zijn ervaring heeft hij het merk naar een internationaal niveau gebracht.
De productie van de Vittoria schoenen en helmen vindt nog steeds plaats in Biella, Italië. Het familiebedrijf heeft dan ook het traditionele vakmanschap hoog in het vaandel staan.
Hierdoor is het Italiaanse familiebedrijf in staat van ieder model een ruime hoeveelheid variaties te bieden. Naast race- en MTB-schoenen levert Vittoria ook triatlon-, trekking-, indoor- en kinderschoenen. Zelfs meerdere modellen retroschoenen ontbreken niet in de collectie.

De wielerkleding van Primal wordt met de grootste zorg gemaakt. En dat geldt ook voor het bedrukken van de wielerkleding. Of het nou je eigen ontwerp is, of het ontwerp wat we voor je maken, de kleuren komen altijd optimaal naar voren, omdat we extra veel aandacht besteden aan de bedrukking ervan.

En of het nou een outfit voor jezelf, een hele ploeg of een bedrijventeam is, het oog voor detail is in alle gevallen belangrijk. We streven daarom niet alleen naar kwalitatief hoogwaardige materialen, maar we ontwerpen wielerkleding ook zo dat de uitstraling geweldig is. Voor zowel race, MTB als triathlon.

Ruim 60 jaar

FIR (Fabbrica Italiana Ruote) heeft een mooie historie. Al in 1956 werd het merk opgericht door de Arrigoni broers in de provincie Bergamo. In het verleden pakte bijvoorbeeld Mario Cipollini veel podiumplekken op wielen van FIR. Het merk bouwde ook toen al wielen voor zowel de weg als offroad. Al in 1980 gebruikte FIR carbon in hun wielen, als een van de eerste fabrikanten. In ’87 won Stephen Roche zowel de Giro als de Tour met het merk.

De laatste jaren was het wat stiller rondom FIR, maar daar is sinds Gilberto Parolin in 2013 het roer overnam langzaam verandering in gekomen.

Uitgebreide collectie
Nu heeft FIR een complete collectie wielen voor de racefiets en de mountainbike. Van aluminium instapmodellen tot highend carbon racewielen voor zowel velg- als schijfremmen.

Bij BYE! Nutrition zijn ze altijd bezig hoe ze producten kunnen maken van zo’n hoog mogelijke kwaliteit zodat je echt het beste uit jezelf kan halen, dit dan wel op een natuurlijke manier.

Daarom zoeken ze de ingrediënten voor hun producten niet in laboratoria maar op velden, akkers en boomgaarden, de samenstelling van de producten maken ze op basis van wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken zodat ze vernieuwend, goed en gezond zijn. Daarnaast is de smaak maar ook de bite erg belangrijk. Als iets niet lekker smaakt eet je het vaak niet genoeg.  Dus ook juist hiernaar hebben ze gekeken en zo hebben ze al hun producten ontwikkeld om het beste uit jezelf te halen.

“Bij BYE! geloven ze in het feit dat natuurlijke sportvoeding je lichaam verder helpt dan chemisch bewerkte producten.”

Sport is uitdaging.  Gist Italia’s oprichters, passievolle fietsers, zijn hier goed van op de hoogte en zijn zich bewust van de behoeften van elke sportman. Elk product is geboren uit een intuïtie die eerst een idee aanneemt en vervolgens overgaat in een project, begeleid met de realisatie met zorg en aandacht. De liefde voor sport is de drijvende kracht van voortdurende innovatie en de zoektocht naar steeds veranderende oplossingen, met als doel de kwaliteit Italiaanse stijl en stijl te bieden.

Door het enthousiasme van jonge ontwerpers worden de waarden vertaald in vormen en uitdrukkingen om helmen, kledinglijnen, en componenten te creëren die vervolgens door de slimme handen van echte ambachtslieden met dertig jaar ervaring worden gevormd. Controles en tests staan ​​op de agenda omdat veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid niet als facultatief worden beschouwd door Gist Italia

Functies als muziek luisteren, telefoneren, licht communicatie, bluetooth, zwaartekracht sensoren, gps en het levensreddende SOS Alert verhogen de fun en de veiligheid van elke fietstocht.

Het lukt LIVALL met zijn assortiment de klassieke fietshelm met moderne technologie te verbinden. Van geïntegreerde luidspreker om je lievelingsmuziek onderweg te horen, via leds aan het achterhoofd om aan te geven dat je afslaat tot compatibiliteit met een smartphone om onderweg foto’s te maken, een automatisch SOS-signaal te verzenden of de technische features te bedienen.
Deze fietshelmen bieden niet alleen extra veiligheid, maar ook talrijke technische noviteiten voor veel plezier op de fiets. Een must-have voor techniekfreaks die vaak op de fiets onderweg zijn.

De gerenommeerde Duitse magneetsluiting-fabrikant Fidlock bedacht de ingenieuze magnetische bidon Bottle Twist. Een bidon die met een magneet aan een bijgeleverde magnetische houder wordt bevestigd. Ideaal voor de steeds kleiner wordende fietsframes.

Door de Bottle Twist simpelweg vlakbij de magnetische houder op het frame te houden, wordt deze door de magnetische kracht vastgezet. Om een slokje te nemen hoef je de bidon alleen maar een beetje naar rechts te draaien. Nooit meer geklungel en je bidon verliezen!

sterke magneten trekken de fles automatisch in de houder
magnetische houder herbruikbaar bij vervanging bidon
bidons zijn ook los verkrijgbaarpast op alle frames, uitermate geschikt voor de dunnere frames